Tutkija turneella

Valitettavasti tänäkään kesänä emme pääse kiertämään Saimaata ja sen kauniita seurantaloja. Intoa ja tahtoa olisi kyllä, sillä viime kiertueesta onkin vierähtänyt jo pari vuotta! Silloin teatterin mukana kiersi yhteisömme tuleva jäsen tutkija Sanna Ryynänen. Hän kirjoitti silloin kokemuksistaan ja havainnoistaan Sosiaalipedagogiikan aikakausikirjaan muun muuassa näin;

“Herään laveriltani Lola3-laivalla työryhmän ensimmäisenä, jo ennen kahdeksaa. Päiväni alkaa aamu-uinnilla päivä päivältä hyytävämmäksi muuttuvassa Saimaassa, jonka kylmään syliin kapuan laivan takaosan uimatikkaita pitkin. Laivan saunan eteen viritetyt pyykkinarut ovat eilisillan saunomisen jäljiltä täynnä seurueemme pyyhkeitä sekä kankaisia istuma-alusia, joita olemme alkaneet kutsua Savonlinnan torilla oppimallamme nimellä pyllykkä.”

Lue Sannan koko artikkeli tästä!

88597-Artikkelin-teksti-138816-1-10-20191220