Ripari

Saimaan Teatteri kiersi Ripari-esityksen kanssa Etelä-Savossa ja Etelä-Karjalassa kolmellatoista paikkakunnalla heinäkuussa 2022 kolmen viikon ajan. Suosittu esitys täytti katsomot ja sen näki yhteensä pari tuhatta katsojaa. Kiertueen tunnelmiin voit palata esimerkiksi blogin kautta.

Työryhmä haluaa kiittää kaikkia kiertueen mahdollistaneita tahoja. Erityiskiitokset kuuluvat paikallisille auttajille sekä Ekin Partiolle, joka kuljetti ja huolsi kiertueen ajan kotinamme toiminutta Lola3-laivaa.

Riparista sanottua ja kirjoitettua

“Ajatuksia ravisteleva ja upea”

“Vahva suositus”

“Taitavan työryhmän vauhdikas esitys”

“Osa nuorten sanavalinnoista ja käyttäytymisistä olivat tosi aitoja”

“Jos suinkaan suuntanne on Saimaa, käykää katsomassa tämä. Kerrassaan ilahduttava!”

“Mielen vitamiinia”

“Pinnalta niin kevyt ja täysin pöhkökin esitys meni niin syvälle ja viritti ja johdatteli vielä paluumatkallakin avaaviin ja kevyen painaviin keskusteluihin uskonnosta ja taiteesta. Valtava työmäärä, omistautuminen, ilo, intohimo ja rakkaus lajiin näkyi läpi esityksen jokaisessa kohtauksessa ja detaljissa. Jos mie johonkin uskon niin Saimaan Teatteriin!”

(Yleisöpalautteet 2022)

Saimaan Teatterin Riparia esitettiin loppuunmyydyille katsomoille (Länsi-Savo 27.7.2022 – maksumuurin takana)

Raikas Ripari – kesän kohokohta Saimaalla (Tamperster Teatro -blogi 19.7.2022)

Saimaan Teatterin kauhukomedia Ripari pöllyttää laajasti uskon ja uskomisen normeja (Kotimaa 8.7.2022 – maksumuurin takana)

Kesäteatteriarvio | Tällä Riparilla ei pitkästy – Saimaan Teatterin hulvaton nykykesäteatteri nauratti ja ihastutti Kokonsaaressa, matka jatkuu ympäri Saimaata (Itä-Savo 7.7.2022 – maksumuurin takana)

Uskon ideaa ja tekopyhyyttä jallittava Ripari kiertää heinäkuussa Saimaata (Voima 2.7.2022)

Onko tässä mitään järkeä? Joukko helsinkiläisnäyttelijöitä ajelee sisävesilaivalla ympäri Saimaata ja vie näytelmän seurantaloille, joissa lattia voi pettää jalkojen alta (HS 1.7.2022)

Ripari-työryhmä Lola3-laivalla viimeisenä kiertuepäivänä 24.7.2022.

Videokooste Ripari-kiertueesta