Esityspaikat

Huom!

Kokonsaaren risteilypaketti:

Kokonsaareen on mahdollista ostaa 35€ hintainen risteilypaketti, joka sisältää edestakaisen laivakuljetuksen sekä teatterilipun alennettuun 15€ hintaan.

Laivan A-oikeudet sisältävä kahvio palvelee myös väliajalla. Risteily varataan viimeistään 3.7. sähköpostitse (saimaanteatteri@gmail.com). Risteilyn tarjoaa Savonlinna-Risteilyt.


Ke 19.6. Helsinki, Tapanilan työväentalo klo 19, ennakkoesitys

Sompiontie 4, 00730 HElsinki

Saapuminen: Tapanilan asema sijaitsee n. 30 metrin päässä Työväentalosta. Asemalle pääsee lähijunilla I & N. Asemalla on myös runsaasti parkkipaikkoja. Talon pihalla parkkitilaa on rajoitetusti.

Esteettömyys: Tapanilan työväentalo ei valitettavasti ole täysin esteetön tila, eikä siellä ole esteetöntä wc:tä. Talon eteen pääsee ajamaan taksilla. Pääovilla on kynnys, mutta ei portaita. Talon sisällä ei ole kynnyksiä.

 

Ma 24.6. ensi-ilta & Ti 25.6. Juva, Jukola klo 19

Roihantie, 51900 Juva

Saapuminen: Pihalla on parkkitilaa.

Esteettömyys: Jukola ei valitettavasti ole täysin esteetön tila eikä siellä ole esteetöntä wc:tä. Wc-kopit ovat melko ahtaat. Aivan pääoven eteen voi ajaa autolla. Sisäänkäynnillä on viisi rappua ja talon sisällä on matalia, n. 2 cm korkeita kynnyksiä.

 

To 27.6. Heinävesi, Varistaipaleen seurantalo klo 17

Luostaritie 49 A, 79820 Varistaipale

Saapuminen: Pihalla on parkkitilaa.

Esteettömyys: Varistaipaleen seurantalolla esteettömyys on huomioitu. Pääoven eteen pääsee autolla. Pääovella on pyörätuoliluiska ja leveä oviaukko. Ovella on matala kynnys. Talon sisällä ei ole kynnyksiä. Talossa on esteetön wc.

 

Pe 28.6. Sorsakoski, Seurala klo 19

Sorsakoskentie 12, 79130 Sorsakoski

Saapuminen: Talon pihalla ei ole parkkitilaa. Autot voi pysäköidä viereisen Fiskarsin tehtaan parkkipaikalle, jossa on runsaasti tilaa.

Esteettömyys: Seuralassa esteettömyys on huomioitu. Pyörätuoliluiska löytyy suoraan saliin johtavalta ovelta, jonka eteen pääsee autolla. Talon sisällä on muutamia kynnyksiä, esimerkiksi salin ja pääaulan välillä. Talossa on kaksi esteetöntä wc:tä.

 

La 29.6. Rytky (Kuopio), Rytkyn Seurantalo klo 19

Lintumäenrinne 8, 70800 Kuopio

Saapuminen: Rytkyn Seurantalo sijaitsee 22 kilmoterin päässä Kuopiosta, Rytkyn leirikeskuksen vieressä. Talon pihalla on runsaasti parkkitilaa.

Esteettömyys: Rytkyn Seurantalo ei valitettavasti ole täysin esteetön tila. Pääoven eteen pääsee ajamaan autolla. Ovella on ramppi. Talon sisällä on kynnyksiä. Talossa ei ole esteetöntä wc:tä, wc-tilat sijaitsevat alakerrassa portaiden päässä.

 

Ma 1.7. Sulkava, Sulkavan Työväentalo klo 19

Mikkolantie 11, 58700 Sulkava

Saapuminen: Talon pihalla on jonkin verran parkkitilaa. Kadun varteen voi myös pysäköidä.

Esteettömyys: Talon taka-oven eteen pääsee ajamaan autolla ja ovella on pyörätuoliluiska. Sisällä on matalia kynnyksiä. Esteetöntä wc:tä ei ole.

 

Ke 3.7. Oravi, Oravin Nuorisoseurantalo klo 19

Tappuvirrantie 873, 58130 Oravi

Saapuminen: Talon pihalla on jonkin verran parkkitilaa. Kadun varteen voi myös pysäköidä.

Esteettömyys: Talon taka-oven eteen pääsee ajamaan autolla ja ovella on pyörätuoliluiska. Sisällä on matalia kynnyksiä. Esteetöntä wc:tä ei ole.

 

Pe 5.7. Kokonsaari, Tanssitalo klo 19

Kokonsaarentie 112, 57810 Savonlinna

Saapuminen: Kokonsaareen on mahdollista ostaa risteilypaketti, joka sisältää edestakaisen laivakuljetuksen sekä teatterilipun alennettuun 15€ hintaa. Laivan A-oikeudet sisältävä kahvio palvelee myös väliajalla. Risteily varataan viimeistään 3.7. sähköpostitse (saimaanteatteri@gmail.com). Risteilyn tarjoaa Savonlinna-Risteilyt.

Autolla saarelle pääsee kahden lossin avulla. Autot suositellaan jätettäväksi läheisen kaupan parkkipaikalle. Kaupalta on esityspaikalle n. 50-100 metriä. Esityksen jälkeen autoilijat ehtivät hyvin viimeiseen lossiin.

Esteettömyys: Talon oven eteen pääsee ajamaan autolla. Pyörätuoliluiskaa ei ole. Esteetöntä wc:tä ei ole, wc sijaitsee ulkona.

 

La 6.7. Moinsalmi, Nuorisoseurantalo Kielo klo 19

Moinsalmentie 2247, 57230 Savonlinna

Saapuminen: Pihalla on parkkitilaa.

Esteettömyys: Talon sivuoven eteen pääsee autolla ja ovella on pyörätuoliluiska. Talossa on matalia kynnyksiä. Esteetöntä wc:tä ei ole – wc sijaitsee ulkorakennuksessa.

 

Ma 8.7. Kiviapaja, Ruusula klo 19

Kiviapajantie 1570, 58650 Savonlinna

Saapuminen: Pihalla on parkkitilaa.

Esteettömyys: Talon oven eteen pääsee autolla ja luiska löytyy tarvittaessa. Esteetöntä wc:tä ei ole – wc sijaitsee ulkorakennuksessa.

 

Ti 9.7. Puumala, Puumalan Nuorisotalo

Harjutie 9, 52200 Puumala

Saapuminen: Pihalla on rajoitetusti parkkitilaa. Autot pyydetään jättämään satamaan, josta on n. 200m matka Nuorisotalolle.

Esteettömyys: Talon oven eteen pääsee autolla ja luiska löytyy tarvittaessa. Talossa on matalia kynnyksiä. Talossa on esteetön wc.

 

To 11.7. Anttola, Koivula klo 15 & klo 19

Vanhanpappilantie 7, 52100 Anttola

Saapuminen: Pihalla on parkkitilaa.

Esteettömyys: Talon oven eteen pääsee autolla ja ovella on pyörätuoliluiska. Salin puolelle mentäessä on kaksi rappua, mutta luiska on mahdollista siirtää tähän. Talossa on esteetön wc.

La 13.7. Himalansaari** (Ristiina), Koivula klo 15 & 19

Himalansaarentie 486 52420 Pellosniemi, Ristiina

Saapuminen: Pihalla ei ole parkkitilaa – autot tulee pysäköidä lähettyville esimerkiksi tien viereen.

Esteettömyys: Talon oven eteen pääsee autolla ja ovella on tarvittaessa pyörätuoliluiska. Esteetöntä wc:tä ei ole – wc on ulkona.

 

Ma 15.7.  & Ti 16.7. Taipalsaari, Väinölä klo 19

Kirkonrantatie 2, 54920 Taipalsaari

Saapuminen: Pihalla on parkkitilaa.

Esteettömyys: Talon oven eteen pääsee autolla ja ovella on pyörätuoliluiska. Talon sisällä on kynnyksiä. Esteetöntä wc:tä ei ole, wc tilat ovat melko tilavat.

 

To 18.7. Joutseno, Työväentalo klo 19

Huvitie 7, 54100 Joutseno

Saapuminen: Pihalla on runsaasti parkkitilaa.

Esteettömyys: Talon oven eteen pääsee autolla ja ovella on pyörätuoliluiska. Talon sisällä on matalia kynnyksiä. Esteetöntä wc:tä ei ole – wc on ulkona.

La 20.7. Virmutjotki, Seurojentalo klo 19

Puumalantie 1002, 56210 Virmutjoki

Saapuminen: Pihalla on runsaasti parkkitilaa.

Esteettömyys: Talon oven eteen pääsee autolla. Ovella on viisi rappua ja siinä ei ole pyörätuoliluiskaa. Talon sisällä on matalia kynnyksiä. Esteetöntä wc:tä ei ole. Wc:t ovat tilavat.